Braken 30, 1713 GC Obdam - Tel: 0226 - 451159 - Email: info@venpro.nl

Sidebars

Onderscheidend, degelijk en professioneel

Venpro is in 2000 gestart als toonaangevend fabrikant van sidebars en pushbars. Door jarenlange ervaring in de roestvast stalen sidebars, zijn de ontwerpen en bevestigingsmethoden professioneel en degelijk. Al onze sidebars zijn voorzien van 90° omgebogen uiteinden. We leveren twee type sidebars, geborsteld (mat) en gepolijst (hoogglans). De sidebars kunnen ook geleverd worden met een ingelaste rvs tranenplaat.

Venpro levert sidebars en auto accessoires voor de volgende merken:

  • Toyota

Heeft u vragen, wilt u bestellen of zou u meer willen weten over de sidebars van Venpro, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Bumperversteviging T5/T6

De nieuwste ontwikkeling van Venpro

Als een Transporter wordt (is) voorzien van een trekhaak, dan is de standaard versteviging verwijderd. Hierdoor kan er niet op de bumper gesteund worden, zelfs niet met een bumpertraanplaat. Daarom heeft Venpro een bumperversteviging ontwikkeld. Deze is functioneel en tezamen met de trekhaak makkelijk te monteren. Met de bumperversteviging kan weer op de achterbumper gesteund worden.  Dit voorkomt schade aan de achterbumper en scheuren in de lak. De versteviging is gemaakt van aluminium en past over een standaard trekhaak. De versteviging is licht van gewicht en makkelijk te monteren.

Montage:

  1. De achterbumper wordt los gehaald, zodat de bumperversteviging geplaatst kan worden.
  2. Bumperversteviging wordt over de trekhaak-ophanging geschoven.
  3. De achterbumper wordt terug geplaatst. De bumperversteviging wordt  doormiddel van popnagels i.c.m. een bumpertraanplaat bevestigd.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Accessoires en toebehoren

Voor al uw auto accessoires.

Het assortiment voor de auto's is in de loop der jaren uitgebreid met opstappen, steps, stootbumpers, bumperplaten, glasrastelen en imperiaals. Maar wij blijven door ontwikkelen.  Andere producten en/of speciale opdrachten zijn dus altijd mogelijk. Alle sidebars en auto accessoires worden in eigen huis gemaakt.