Braken 30, 1713 GC Obdam - Tel: 0226 - 451159 - Email: info@venpro.nl
TERUG

RVS trapleuning

RVS trapleuningen op maat

Venpro kan al uw rvs trapleuningen verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook uw rvs balustrades en hekwerken (railingen) maken. Wij leveren topkwaliteit!

Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige leuningbuizen die geborsteld zijn met een korrel 320. Voor de trapleuningen kan gekozen worden uit twee verschillende type. Een ronde of vierkante trapleuning. De trapleuning kan op maat gebogen worden. U kunt kiezen uit verschillende type leuningdragers en einddoppen. De einddoppen kunnen worden ingeslagen (hierbij blijft een rand zichtbaar) of afgelaste einddoppen (hierbij is geen rand zichtbaar). De balustrades en hekwerken kunnen ook voorzien worden van glaspanelen of roestvast staal draden. Vraag voor meer informatie over de verschillende modellen en types naar onze experts.

Iedere soort trap kunnen wij voorzien van een leuning. Wij zijn bekend met onder- en boven- kwart trappen, dubbel- kwart trappen en rechthoekige spiltrappen. Voor deze trappen maken wij speciaal gebogen trapleuningen. Een steektrap of met andere woorden een rechte trap voorzien wij van een rechte trapleuning. Bordestrappen kunnen wij voorzien van rvs tapleuningen zonder scheidingen. Voor ronde spiltrappen en wenteltrappen leveren wij gewalste leuningen.

Wat is onze werkwijze. Wij komen de trapleuningen bij u thuis inmeten. Daarna wordt deze op ambachtelijke manier geproduceerd in onze werkplaats. De montage kan door U of door ons verzorgd worden. 

Trapleuningen die wij onlangs gerealiseerd hebben zijn:
    - Roestvas stalen trapleuning met custom made leuningdragers
    - Trappenhuis voorzien van leuningen bevestigd d.m.v. koppelstukken
    - RVS richtingloos geschuurd leuning
    - Standaard gebogen rvs trapleuning met standaard leuning dragers en einddoppen

Ook kunt u bij ons eerst een offerte aanvragen voor het maken van op maat gemaakte trapleuningen. Geef dan de volgende informatie aan ons door: de lengte van de trapleuning, rond of vierkant, recht of gebogen, ingeslagen of afgelaste einddoppen en wat voor soort trap u heeft.

Voor het bestellen van uw roestvast stalen trapleuning kunt u contact met ons opnemen. 

Offerte aanvragen