Braken 30, 1713 GC Obdam - Tel: 0226 - 451159 - Email: info@venpro.nl

Stalen taatsdeuren

Volendam

In Volendam hebben wij 4 stalen deuren mogen plaatsen. De wens van de klant was om de plinten door te laten lopen. Hiervoor hebben wij speciale koker gemaakt om het dikte verschil van de muur en de plint weg te werken. De stalen deuren zorgen voor een scheiding tussen de woonkamer en de halen en trap. De deuren zijn ideaal om dit soort ruimtes af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Integendeel, de stalen taatsdeur creëert juist ruimte vanwege de grote, glazen panelen.

Door het toepassen van taatsdeuren is geen kozijn nodig. Hierdoor konden de deuren makkelijk gemonteerd en afgehangen worden. De stalen deuren zijn voorzien van 6mm veiligheidsglas. Taatsdeuren worden standaard uitgevoerd met een speciaal door ons ontwikkelde glaslat, hierdoor zijn beide zijdes van de deur hetzelfde.  

Bij Stalendeurenmeesters.nl ben je verzekerd van een product dat aansluit op jouw wensen. Wil je vrijblijvend advies van een van de meesters over de juiste oplossing voor jouw stalen taatsdeur op maat of heb je een vraag? Laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar.

Stalen taatsdeur

Website lancering

stalendeurenmeesters.nl

Venpro verkocht al een tijd stalen binnendeuren maar zal dit nu onder de nieuwe naam STALENDEURENMEESTERS.NL doen. Hiervoor hebben wij een nieuwe site gelanceerd met duidelijkere voorbeelden en informatie over de stalen binnendeuren. 

Onze producten worden met de hand gemaakt en kunnen volledig worden aangepast op jouw specifieke wensen. Met veel ervaring in huis leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij vanzelfsprekend een hoge afwerkingsgraad hanteren.

Bekijk snel de site!

Stalendeurenmeesters.nl

Corten staal monument

Piet Karsten

Tenten dat was de man zijn passie, honden, paarden en een goed glas wijn zijn hobby’s. Dit alles hebben wij tezamen kunnen brengen in een uniek grafmonument. Zijn passie voor tenten is prominent aanwezig door de sculptuur aan de bovenkant van het monument van de door hem ontwikkelde tent.  In de wanden van de tent zijn de contouren gesneden van de hobby’s. In de tent is een waxinelichtje te plaatsen – door de bovenkap te verwijderen- waardoor in het donker de gesneden contouren fraai verlicht worden. Alle lasnaden zijn feilloos weg geslepen zodat een zeer strak geheel is ontstaan. Op de bodem is dmv giethars een afbeelding gemaakt die geflankeerd wordt door de planten die in de daarvoor gemaakte bakken staan. Kortom een pracht van een monument super strak uitgevoerd in Corten staal.

U kunt monument bewonderen op de algemene begraafplaats in Bergen NH.  

Condensors

13-10-2016

Dit is een frame met vacuüm pompen en condensors.

De iInstallatie wordt gebruikt om een warm product te ontvochtigen. De vacuüm pompen zuigen de damp boven het product weg en de condensatoren zorgen ervoor dat deze damp omgezet wordt in water. Dit water kan dan worden afgevoerd. 

Werkzaamheden Venpro: Ontwikkeling – fabricage – plaatsing 

Bordes

13-5-2016

RVS bordes gemaakt voor de voedingsmiddelenindustrie. Voor de veiligheid van het bordes is er een leuning geplaatst. Om het bordes makkelijk schoon te maken is het bovenste plateau uitneembaar. De trede zijn ergonomisch ontworpen voor een makkelijke door loop. Het bordes voldoet aan de eisen van NEN-EN-ISO 14122, veiligheid voor machines – Permanente toegangsmiddelen tot machines.

 

Werkzaamheden Venpro: Ontwikkeling – fabricage – plaatsing 

Rampalen

16-3-2016

We hebben rampalen geleverd voor een distributiecentrum. 11 kleine en 20 grote gemaakt van RVS geslepen materiaal met gereinigde lassen. Zie de foto's voor het resultaat!

Trechter

13-1-2016

RVS trechter met polycarbonaat kijkglas. Deze wordt gebruikt voor het produceren van hondenvoer. De trechter is geproduceerd uit lasergesneden plaat die gewalst en gezet is. Vervolgens is de trechter van binnen volledig afgelast zodat er geen voedingsresten achterblijven. Na het lassen is de trechter behandeld met een beitsproces wat roestvorming voorkomt. 

Werkzaamheden Venpro: ontwikkeling – fabricage.