Braken 30, 1713 GC Obdam - Tel: 0226 - 451159 - Email: info@venpro.nl

Stalen binnendeuren

Deuren van top kwaliteit

Venpro levert stalen binnendeuren met glas van top kwaliteit. Wij maken scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. De stalendeuren en kozijnen worden gemaakt in Noord Holland. Wij gebruiken uiterst smalle koker profielen waardoor de scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren  een unieke uitstraling krijgen.

De door ons gefabriceerde stalen deur is slank, heeft een hoge kwaliteit en wordt gepoedercoat. Kortom de door Venpro gemaakte stalen deuren mogen gezien worden. In onze showroom in Obdam, Noord-Holland kunt u deze kwaliteit zelf aanschouwen. Laat u het ons van tevoren wel even weten als u langs wilt komen? Dan zetten wij de koffie klaar!

Wij verkopen stalendeuren onder de naam stalendeurenmeesters.nl, bekijk hier de site!

STALENDEURENMEESTERS.nl

Stalen taatsdeur

Opent naar twee kanten 90ยบ

De stalen taatsdeur kan 180º draaien, waardoor deze naar twee kanten kan worden geopend, en dat is precies wat de deze taatsdeur zo speciaal maakt. Deze deur heeft echter nog meer voordelen. Er is geen kozijn nodig, omdat de bevestigingspunten al in de boven- en onderkant van de deur verwerkt zijn. We maken bovendien gebruik van de unieke, slanke Venpro profielen en hanteren een speciale wijze van glaslatten zetten, waardoor beide zijdes van de stalen taatsdeur hetzelfde aanzicht hebben. Dit maakt het eindresultaat nog mooier!

 

Stalen taatsdeur

Stalen scharnierdeur

Vormgegeven met slanke handgreep

De stalen scharnierdeur heeft een mooie, slanke handgreep en vormt daarmee een absolute verrijking voor een woonkamer, winkel, loft of kantoor. Tijdens de productie van deze stalen scharnierdeur maken wij gebruik van onze unieke, slanke profielen en hanteren een speciale wijze van glaslatten zetten, waardoor beide zijdes van de stalen scharnierdeur hetzelfde aanzicht hebben. Dit maakt het eindresultaat nog mooier!

 

Stalen scharnierdeur

Stalen raamkozijnen

Eindeloze mogelijkheden

Een stalen raamkozijn is de ideale afscheiding tussen twee ruimtes. bijvoorbeeld een keuken of vergaderruimte. Het licht wordt doorgelaten, terwijl de glazen wand het geluid tegenhoudt. Een stalen raamkozijn van Stalendeurenmeesters.nl wordt geproduceerd aan de hand van unieke, slanke profielen en wij hanteren een speciale wijze van glaslatten zetten, waardoor beide zijdes van het stalen raamkozijn hetzelfde aanzicht hebben. Dit maakt het eindresultaat nog mooier!

 

Stalen raamkozijn

Stalen schuifdeur

Beide zijdes van de schuifdeur hebben hetzelfde aanzicht!

Onze stalen schuifdeur maakt gebruik van een prachtig railsysteem! Gecombineerd met de unieke, slanke profielen vormt deze stalen schuifdeur een parel in iedere ruimte. We hanteren een speciale wijze van glaslatten zetten, waardoor beide zijdes van de stalen schuifdeur hetzelfde aanzicht hebben. Dit maakt het eindresultaat nog mooier!

Stalen schuifdeur