Braken 30, 1713 GC Obdam - Tel: 0226 - 451159 - Email: info@venpro.nl

Machinebouw

Uniek, creatief en innovatief

Venpro is sinds 2010 actief verder gegaan in de machinebouw onderscheidend als nieuw en verfrissend met jonge werknemers vol enthousiasme. We zijn betrokken van engineering tot realisatie. Met ervaren werknemers op het gebied van 2D AutoCad en 3D Inventor, kan het ontwerp verduidelijkt worden. In de werkplaats hebben wij vakkundig personeel, waarvoor geen uitdaging te groot is. We staan er op om alles af te stemmen op de wensen van de klant. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

Wij zijn vooral actief in de foodsector. In de afgelopen jaren zijn er diverse fabriekslijnen ontwikkeld en gerealiseerd. 

Bent u geïnteresseerd of heeft u een idee wat u graag wilt realiseren, maak vrijblijvend een afspraak met ons. Klik hieronder voor onze contactgegevens.

Engineering

Op maat, persoonlijk en innovatief

Sinds Venpro in 2013 is begonnen in de machinebouw, zijn wij ons steeds meer zelf gaan specialiseren in de engineering. Zo hebben wij diverse soorten transportbanden ontwikkeld. U moet hierbij denken aan opvoerbanden, schietbanden, transportbanden met v-snaren, transportbanden voor hogesnelheden (30 m/s) en trogbanden. Daarnaast is de kennis in huis om gehele machinelijnen te engineeren. Wij zijn ook thuis in pneumatiek, wij maken o.a. gebruik van Festo.

Waarom Venpro?

WIj hebben het voordeel van een eigen werkplaats, korte lijnen dus. Hierdoor kunnen producten snel geproduceerd worden en aanpassingen direct doorgevoerd worden. Venpro verzorgt de engineering van productontwikkeling tot realisatie. 

Ook als het om kleinere projecten gaat zoals het maken van werktekeningen, zettekeningen, renderingen en exploded views is Venpro de geschikte partner.

Sectoren waar wij ons engineeringswerk voor uitvoeren zijn o.a. de voedingsmiddelenindustrie.

Wij hebben projecten gerealiseerd voor o.a. Integro en Heijne B.V.

Heeft u een idee of ontwerp wat u graag aan ons voor wil leggen, maak dan vrijblijvend een afspraak.